VAPRO Detacheringscertificaat (VDC)

Naast reguliere BBL-trajecten heeft VAPRO Detachering ook een versneld opleidingstraject voor kandidaten van alle leeftijden met mbo+ werk-/denkniveau die zich willen (om)scholen tot (proces)operator B.

Investeren in de toekomst
Heb je ervaring in de procestechniek, maar ben je niet in het bezit van een diploma?
Of heb je juist een mbo diploma behaald maar nog geen ervaring in de procestechniek? Behaal dan het VAPRO Detacheringscertificaat (VDC). Het biedt je in een relatief korte tijd een stevige theoretische basis én je doet praktijkervaring op in de procesindustrie.

Leer-/werktraject van VAPRO Detachering
Bij VAPRO Detachering kun je terecht voor een opleidingstraject wat bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel. Het VAPRO Detacheringscertificaat is vergelijkbaar met een mbo niveau 3 opleiding (operator B). Bij het succesvol afronden van het opleidingstraject behaal je het VAPRO Detacheringscertificaat. Hiermee kan jij aan de slag bij een van onze uitdagende opdrachtgevers in de (proces) industrie en van daaruit kun jij je verder ontwikkelen tot volwaardig operator.

Praktijk
Na het succesvol doorlopen van het theoriedeel mag je beginnen aan de praktijkopdrachten. Gedurende deze periode van een half jaar, werk je aan een deelproces bij een opdrachtgever in de (proces)industrie. Je maakt zelfstandig een aantal praktijkopdrachten, waarbij de opdrachtgever en een docent van VAPRO een begeleidende rol vervullen. Aan het einde van de praktijkperiode wordt een observatie en proeve van bekwaamheid afgenomen. Bij het succesvol afronden van het theoriedeel én het praktijkdeel, ontvang je het VAPRO Detacheringscertificaat.

Investering
Je bent bereidt om in jezelf te investeren middels een opleidingstraject; vraag een van onze consultants naar de gunstige opleidingsvoorwaarden. Hiervoor ontvang je onder andere:
• 20 x 3 uur theorieles van een docent van VAPRO
• Leermiddelen (online omgeving en boeken)
• 3 examenmomenten voor de theorietoetsen
• VAPRO Detacheringscertificaat (landelijk erkend)


Unieke baangarantie
Kandidaten die het VAPRO Detacheringscertificaat behalen, zijn verzekerd van een baan voor tenminste 1 jaar.

Wij hebben mooie opdrachtgevers waar jij direct aan de slag kan!

Inschrijven

Direct inschrijven voor de opleiding? Meld je dan direct aan! Wij nemen contact met je op voor de selectieprocedure.

Meld je aan
VAPRO Detachering gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close