Opdrachtgevers

Het vinden van operators en ander goed technisch personeel is in de huidige arbeidsmarkt voor veel organisaties een behoorlijke uitdaging. En vind je eenmaal iemand? Dan is het vaak maar afwachten hoe de prestaties in de praktijk zullen zijn en of deze persoon zich ook daadwerkelijk voor langere tijd aan je organisatie wil binden. 

Bij VAPRO Recruitment maken we je het graag gemakkelijk. Wij weten hoe je in deze krappe arbeidsmarkt goed personeel vindt en bindt. We leveren enthousiaste, leergierige mensen met een goede werkethos op verschillende manieren:

  • Kanditdaten in de VAPRO Branche opleidingen
  • BBL-traject
  • Operators met ervaring

Met onze arbeidskrachten maak je jouw organisatie veerkrachtig, of je nu één enkele medewerker of een compleet team nodig hebt. Schakel VAPRO Recruitment in en je weet zeker dat het goed komt! Huur operators op alle niveaus zorgenvrij in, wij regelen de volledige administratie en verloning. 
 

VAPRO Recruitment helpt, van werving tot opleiding en begeleiding tot detachering.

 

Vakkundige operators en Technisch onderhouds personeel

VAPRO Recruitment is gespecialiseerd in het leveren van vakkundig (tijdelijk en vast) Technisch onderhouds personeel. We leveren alleen de beste mensen vanuit meerdere vormen, zoals een werk-/leertraject zoals BBL, vakbekwame operators met VAPRO Branchediploma's en basiskennis van VAPRO Operator B, of hoogopgeleide Technische medewerkers met al veel specialistische werkervaring die direct zowel flexibel als in een vaste aanstelling aan de slag kunnen.

Modulaire VAPRO opleidingen

We bieden geschikte kandidaten de mogelijkheid om een modulaire opleiding tot VAPRO operator A,B of C te volgen. We leiden vakkundige operators op en blijven ze gedurende het hele opleidingstraject ondersteunen bij de uitvoering en monitoren op voortgang en resultaten. 

Zo heb je snel de beschikking over een of meerdere volwaardige medewerkers die als operator kunnen werken en al gerichte kennis hebben over de specifieke productielijnen en processen in je organisatie.
 

Alleen de beste matches

VAPRO Recruitment werkt anders en besteedt extra veel tijd en aandacht aan een uitgebreide voorselectie en worden alle kandidaten getoetst op houding en motivatie. Zo werven en selecteren we de absolute topkandidaten die de kweekvijver vormen voor de vakkundige medewerker van morgen. 

We luisteren aandachtig naar de wensen van onze opdrachtgevers en leveren alleen zorgvuldig geselecteerde topkandidaten die voldoen aan het gewenste profiel en altijd de juiste houding en motivatie hebben.  

We kijken goed naar vakkennis en competenties, maar ook op motivatie en gedrevenheid, hier worden alle kandidaten middels een 90 minuten durende online toets op getest. Zo zorgen we voor de beste match. Deze match betaalt zich uit in enthousiaste, leergierige en goed geschoolde medewerkers met het juiste werkethos. Kortom, mensen die optimaal presteren! 
 

Persoonlijke aandacht voor kandidaat en opdrachtgever staat centraal.

 

Direct extra operators of technisch personeel nodig?

Begeleiding

Tijdens elke fase houden we persoonlijk contact. Na de eerste maand evalueren we het hele traject. Of je nu aan de slag gaat met een startend operator of een ervaren kracht, we blijven continu betrokken. Bij opleidingstrajecten kun je rekenen op ondersteuning en begeleiding door monitoring, uitvoering van bijbehorende activiteiten en informeren en meelopen met praktijkproeven. Uiteraard staan we altijd klaar voor vragen of opmerkingen.

Alle zorgen uit handen

Op het gebied van detachering in de industriële sector zijn we een autoriteit in de markt. We fungeren als werkgever en nemen je organisatie alle zorgen uit handen, van de opleiding tot en met het salaris en de sociale lasten. We regelen alles tot in de puntjes. Dat is de kracht van VAPRO Recruitment. Alleen werving zonder detachering behoort ook tot de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op en we kijken direct wat we voor je kunnen doen.
 

VAPRO Detachering gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close