Leerling Operator (VDC)

Heb jij inzicht in techniek en misschien zelfs al ervaring in de procestechniek, maar ben je (nog) niet in het bezit van een diploma? Of heb je juist wel een mbo-diploma op zak, maar ontbreekt het nog aan ervaring in de procestechniek? Wat je situatie ook is, wij hebben een mooi aanbod voor je.

Doordat ze in fabrieken en de industriële sector steeds meer robots en digitale machines gebruiken, is er een toenemende vraag naar operators. Je bent in deze functie de mens achter de machine en zorgt onder meer voor een soepel productieproces en controleert of alle stappen goed verlopen.


Versneld opleidingstraject

Lijkt het jou fantastisch om verantwoordelijk te zijn voor de bediening, het onderhoud en het soepel functioneren van belangrijke machines in een productieproces? Wil je mooie producten maken en echt wat uit je handen en de door jou beheerde machines zien komen? Dan hebben we goed nieuws, want met ons versnelde opleidingstraject ga je binnen no-time als operator aan de slag. De verdiensten zijn zeer goed en we hebben werk in overvloed.


Als leerling ontvang je direct een goed start salaris, veelal meer dan wat je nu verdient!


Opleiding met baangarantie

Ook als je nu nog geen ervaring hebt ben je bij ons welkom. Naast reguliere BBL-trajecten heeft VAPRO Detachering een versneld opleidingstraject voor kandidaten van alle leeftijden met mbo+ werk-/denkniveau die zich willen (om)scholen tot (proces)operator B.


Als operator aan de slag in slechts 20 weken

Tijdens een praktijkgerichte opleiding van 20 weken leer je de basis om bij een topbedrijf bij jou in je buurt aan de slag te gaan. We stomen je klaar tot vakbekwaam operator met basiskennis van VAPRO Operator B (mbo niveau 3). je krijgt loon als je via ons aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers. Dit is in veel gevallen direct en in ieder geval nadat je theorie succesvol afgerond hebt! Van daaruit ontwikkel je snel tot volwaardig operator. Je hebt dan de mogelijkheid om door te groeien tot teamleider of zelfs productiemanager.

Ben je gemotiveerd en lijkt het werken als operator je geweldig? Wil je in jezelf investeren door ons opleidingstraject te gaan volgen? Dan krijg je van ons:


Over de opleiding (VDC)

 


  • 20 x 3 uur theorieles van een docent van VAPRO.
  • Leermiddelen (online omgeving en boeken).
  • VAPRO Detacheringscertificaat (landelijk erkend).

Waarom VAPRO Detachering?

  • Aan de slag met baangarantie bij jou in de buurt.
  • Je krijgt loon als je via ons aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers.
  • Een waardevol VDC-certificaat op VAPRO B-niveau.

Inschrijven voor een opleiding? Meld je dan direct aan via het onderstaande formulier. Wij nemen na je aanmelding snel contact met je op. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@vaprodetachering.nl of bel ons op 035 - 677 6160.

VAPRO Detachering gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close