VAPRO Branche opleidingen

Heb jij inzicht in techniek en misschien zelfs al ervaring in de procestechniek, maar ben je (nog) niet in het bezit van een diploma? Of heb je juist wel een mbo-diploma op zak, maar ontbreekt het nog aan ervaring in de procestechniek? Wat je situatie ook is, wij hebben een mooi aanbod voor je.

Doordat ze in fabrieken en de industriële sector steeds meer robots en digitale machines gebruiken, is er een toenemende vraag naar operators en technici. Je bent in deze functie de mens achter de machine en zorgt onder meer voor een soepel productieproces en controleert of alle stappen goed verlopen.

Modulair opleidingstraject

Lijkt het jou fantastisch om verantwoordelijk te zijn voor de bediening, het onderhoud en het soepel functioneren van belangrijke machines in een productieproces? Wil je mooie producten maken en echt wat uit je handen en de door jou beheerde machines zien komen? Dan hebben we goed nieuws, want met ons modulaire opleidingen ga je binnen no-time als operator aan de slag. De verdiensten zijn zeer goed en we hebben werk in overvloed.

 

Als leerling ontvang je direct een goed start salaris, veelal meer dan wat je nu verdient!

 

Kosteloze opleiding met baangarantie

Ook als je nu nog geen ervaring hebt ben je bij ons welkom. Naast reguliere BBL-trajecten heeft VAPRO Recruitment een modulaire VAPRO Branche opleiding voor kandidaten van alle leeftijden met mbo+ werk-/denkniveau die zich willen (om)scholen tot (VAPRO)operator A , B of C.

Als VAPRO Recruitment operator aan de slag

Tijdens een praktijkgerichte opleiding van 1 jaar leer je de basis om bij een topbedrijf bij jou in je buurt aan de slag te gaan. We stomen je klaar tot vakbekwaam operator met kennis van VAPRO Branche Operator  (mbo niveau 2, 3 en 4). Je krijgt loon als je via ons aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers. Dit is in veel gevallen direct in combinatie met je branche opleiding! Van daaruit ontwikkel je snel tot volwaardig operator. Je hebt dan de mogelijkheid om door te groeien tot teamleider of zelfs productiemanager.

Alle kandidaten van VAPRO Recruitment krijgen toegang tot de opleidingsfaciliteiten van VAPRO. Alle kandidaten mogen kosteloos hun VAPRO branche behalen, sterker nog: worden daartoe aangemoedigd. Om deze belofte waar te kunnen maken, wordt de modulaire opzet van VAPRO richting het VAPRO branchediploma ingezet.
Zie: https://www.vapro-opleiden.nl/richting-de-meesterproef.

Voofrdat je deel kan nemen aan Branche opleiding doorloop je een aantal fasen in het opleidingstraject.

Fase 1: intake

  • Intakegesprek met de recruiter. 
  • AMN-test (90 minuten) (online)
  • Intredetoets (90 minuten)

Fase 2: opleiding

  • Modulaire e-learning: Voor VAPRO A zijn er zes e-learning modules. Voor VAPRO B zijn dat er zeven (via EduCourse). Via deze modules bereidt jij je optimaal voor op de onderdelen uit de VAPRO Meesterproef. Elke module wordt afgesloten met een toets. Na de toets ontvang je een certificaat voor die betreffende module. Je doorloopt deze modules zelfstandig. Uitgaande van 10 uur totale studietijd per week ben je in een jaar bezig om deze modules af te ronden. 
  • Webinars: VAPRO ondersteund je wekelijks met online webinars die je op verschillende momenten kunt  bijwonen. 
  • Individuele begeleiding (inhoud) je wordt begeleid door een VAPRO consultant die jij in kunt schakelen voor inhoudelijke vragen over de theoretische lesstof of voor het nakijken/bespreken van je praktijkopdrachten. Je hebt  gedurende een jaar recht op 20 uur begeleiding door een VAPRO consultant. 
  • Individuele begeleiding (proces): je wordt door jouw recruiter van VAPRO Recruitment begeleid op het proces en de voortgang van de opleiding. 

Fase 3: examen

Het (eind)examen bestaat uit de VAPRO Meesterproef. Zie: https://www.vapro-lesmateriaal.nl/vapro_meesterproef/. Als jij de Meesterproef met goed gevolg aflegt, dan ontvang jij hij het betreffende VAPRO branchediploma.

Kosten opleidingsstructuur
De opleiding wordt voor gedetacheerde kandidaten volledig door VAPRO Recruitment vergoed. 

Waarom VAPRO Recruitment?

  • Aan de slag met baangarantie en VAPRO Branch opleiding bij jou in de buurt.
  • Je krijgt loon als je via ons aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers.
  • Een volledig VAPRO Branche Diploma.

 

Inschrijven voor de opleiding? Meld je dan direct aan! Wij nemen na je aanmelding snel contact met je op.

Aanmelden kandidaat

VAPRO Detachering gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close