Opdrachtgevers

Succesvol zijn én succesvol blijven. Dat is de uitdaging. Een variabel werknemersbestand is anno nu een pre om effectief in te spelen op ontwikkelingen die elkaar in hoog tempo opvolgen.

In tijden van topdrukte maar ook als je tijdelijk consolideert als de ‘business’ op een laag pitje staat: VAPRO Detachering luistert aandachtig naar jouw wensen en speelt in op de dynamische markt waarin vraag en aanbod voortdurend in beweging zijn.

Zekerheid

Of je nu één enkele medewerker nodig hebt of een compleet team op een nieuw project wilt ‘zetten’: schakel VAPRO Detachering in en je weet zeker dat het goed komt.

De kracht van de flexibele schil

VAPRO Detachering weet hoe de flexibele schil bedrijven veerkrachtiger maakt. Het antwoord op een vraag is altijd binnen handbereik: medewerkers die de flexibele schil versterken als dat nodig is.

Gemotiveerd en gekwalificeerd

De kandidaten van VAPRO Detachering zijn sterk gemotiveerd en voldoen aan alle vereiste kwalificaties.
Het aanbod varieert van kandidaten in opleiding tot kandidaten die in het bezit zijn van alle vereiste vakdiploma’s zoals Operator A, B en C en VAPRO A, B en C.

Alles geregeld

VAPRO Detachering fungeert als werkgever en neemt opdrachtgevers alle verplichtingen uit handen. Van de opleiding tot en met het salaris en de sociale lasten. Je weet dat alles tot in de puntjes is geregeld. Dat is de kracht van VAPRO Detachering.

Detachering = flexibel

Schakel VAPRO Detachering in voor het toevoegen van tijdelijke vakmensen aan jouw flexibele schil. Op alle instroomvragen krijg je snel een passend antwoord.

Van flexibel naar vast

Naast een flexibele schil creëren is detachering ook bij uitstek geschikt om te testen of je een kandidaat in de vaste schil wilt opnemen.
Met detachering heb je ook meer vrijheid om tijdelijke contracten elkaar op te laten volgen voordat je een kandidaat een vast contract aanbiedt.

Vacatures en personeelsvragen plaatsen?

Bel 035 - 677 6160 of vul het contactformulier in op deze website.
Vapro Detachering gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.